nieuws2021-10-23T14:17:33+02:00
StM-ROC-Mondriaan-schets-apotheek-detail

05 | 24

komt dat zien! ROC Mondriaan in Den Haag wil graag de overgang van de diverse zorgopleidingen naar het werkveld zoveel mogelijk verkleinen door middel van nieuwe etaleerruimten aan het atrium. En deze inspirerende ruimten mogen door iedereen gezien worden! Binnenkort na realisatie, maar ook nu al. Volg het ontwerp hier op de website.

meer weten over het project? Ga naar de project pagina.

StM-ROC-Mondriaan-atrium

03 | 24

zorg en onderwijs ineen ROC Mondriaan in Den Haag leidt mensen op tot een baan in de gezondheidszorg, de maatschappelijke zorg of als verzorgende. Het schoolgebouw van Ibelings Van Tilburg architecten uit 2012 heeft een groot wigvormig atrium met daglicht van boven en aanpalende ruimten met grote glasvlakken, waardoor het daglicht diep het gebouw in komt. Vanaf de entree gaan 2100 studenten via een trap naar het op de eerste verdieping gelegen atrium, het kloppende hart van de school.
De school heeft het voornemen om alle skillslokalen naar de eerste verdieping te verhuizen. Het is de bedoeling dat de diverse ruimten aan de atriumzijde enerzijds een inspirerende etaleerfunctie krijgen door te presenteren waar de studenten na hun opleiding terecht kunnen komen. Anderzijds worden in deze ruimten studenten opgeleid in zo realistisch mogelijk vormgegeven praktijkomgevingen. Zo wordt bij binnenkomst meteen duidelijk dat dit de School voor Gezondheidszorg is.
Omdat de combinatie zorg en onderwijs goed past bij studiomommersteeg, heeft ROC Mondriaan gevraagd om een ontwerp te maken voor deze praktijkomgevingen, zoals de thuiszorg, een ziekenhuis, een huisartsenpraktijk, een apotheek, spreekkamers en de dagbesteding.
Het ontwerp is al in full swing. Daarover binnenkort meer!

StM-Helix-schets-entree-detail

03 | 24

consequent In gebouw Helix van de TU/e huisvest de faculteit Chemical Engineering and Chemistry. Het ontwerp voor de renovatie van dit gebouw is klaar en het project is momenteel in de bestekfase.
Met het interieurontwerp van de nieuwe entree, restaurant en koffiehoeken is rekening gehouden met de duurzaamheidsambitie van de universiteit. Er is ingezet op biobased materiaalgebruik en hergebruik van meubilair en verlichting.
Ook is met het ontworpen interieur rekening gehouden met de strikte, consequente architectuur van het gebouw. Het interieur voegt zich hiernaar, bijvoorbeeld door alle maatwerkmeubels eenzelfde hoogtemaat te geven, die is afgeleid van de raamdorpels in de gevel.

meer weten over het project? Ga naar de project pagina.

StM-ASG-servicebureau-schets-vanaf-werkplek-detail

02 | 24

vooruitgang Het ontwerp voor het service- en bestuursbureau van de Almeerse Scholen Groep is inmiddels in uitvoering. Vlak voor de zomer zal de nieuwe huisvesting gereed zijn.
Het contrast met de huidige werkomgeving kan haast niet groter zijn. Nieuw voor de organisatie is het hybride werken. De medewerkers komen in open zones te werken en zullen zo in directe verbinding met elkaar zijn, wat goed is voor hun teamgevoel, samenwerking en communicatie. Het zal wennen zijn, maar daarna een enorme vooruitgang voor alle medewerkers!

meer weten over het project? Ga naar de project pagina.

11 | 23

publicatie in pi Wat leuk dat Hetty Mommersteeg journalist Eva Vroom van het vakblad Pi mocht rondleiden in het geweldige Zandkasteel van de AICS in Amsterdam Zuidoost! Eva schreef er een boeiend artikel over, dat in de nieuwste editie (okt-nov 2023) gepubliceerd is en bovendien online staat. Een primeur voor studiomommersteeg!

‘studiomommersteeg ontwierp de inrichting voor de school, met respect voor het monument’.

meer weten? Lees hier het artikel in het vakblad Pi.
meer weten over het project? Ga naar de project pagina.

StM-SEIN-schetsen-dagbestedingslokalen
StM-SEIN-schets-gangbeeld

11 | 23

helaas SEIN, Stichting Epilepsie Instellingen Nederland, heeft studiomommersteeg uitgenodigd om een visie te presenteren met betrekking tot de nieuwbouw van het dagactiviteitencentrum. Omdat de doelgroep van de dagbesteding heel divers is, is het belangrijk dat de lokalen zeer flexibel ingericht kunnen worden. studiomommersteeg liet de mogelijkheden van de lokalen en de gangen zien.
Jammer dat de visiepresentatie niet tot een vervolg heeft geleid. Felicitaties aan de winnende partij!

StM-ASG-servicebureau-materialen-kleuren

11 | 23

definitief ontwerp gereed Voor het service- en bestuursbureau van de Almeerse Scholen Groep zitten we inmiddels met een inspirerend bouwteam aan tafel. De keuzes voor de bouw zijn gemaakt. Terwijl de uitvoerende partijen aan de slag zijn, gaan we rustig nadenken over de losse inrichting, passend bij de materialen en kleuren van het interieur. Het kantoorgebouw is in vier delen, ofwel kwadranten, onderverdeeld. Per kwadrant voert één kleur de boventoon.

meer weten over het project? Ga naar de project pagina.

StM-Zandkasteel-opening

10 | 23

zandkastelen bouwen Het Zandkasteel is feestelijk geopend en in gebruik genomen door de Amsterdam International Community School. En hoe! De leerlingen genieten met volle teugen van het tot hun school getransformeerde gebouw, waarin ze hun eigen zandkastelen zullen bouwen. En zich voorbereiden op het bouwen van slimme, creatieve, innovatieve zandkastelen na hun schooltijd.
Op de website is inmiddels het verhaal over de totstandkoming van de schoolinrichting van dit bijzondere gebouw te lezen.

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-Zandkasteel-Daria

10 | 23

taking over Wat een fijne dag was het om met fotograaf Daria Scagliola op pad te gaan om het resultaat van het project Zandkasteel vast te leggen. En hoe fantastisch was het om al die internationale leerlingen van de Amsterdam International Community School te zien spelen, leren, kletsen, hangen, noem maar op. De dag begon met een live pianoconcert met zang in de secondary hall. Wat wil een mens nog meer?
Dank Daria en dank aan de aardige medewerkers die zich hiervoor hebben ingespannen. Binnenkort dus nieuwe beelden op de website!

Op dit beeld is trouwens de balustrade te zien, waarlangs het water in ING-tijden naar beneden stroomde. Binnenkort stroomt het water weer en kunnen de leerlingen – net als van de vele originele kunstwerken in het gebouw – ook hiervan genieten.

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-Helix-gebouw
StM-Helix-receptie-bestaand

09 | 23

groot onderhoud TU Eindhoven start in 2024 met groot vervangend onderhoud van gebouw Helix, het onderkomen van de faculteit Chemical Engineering and Chemistry.
studiomommersteeg mag het ontwerp maken voor de renovatie en aanpassing van de entree met receptie, het restaurant en centraal gelegen koffiehoeken in het gebouw.

StM-ASG-service-en-bestuursbureau-workshop

07 | 23

voor het beste onderwijs Met veel enthousiasme zet studiomommersteeg de zeilen bij voor een nieuwe opdracht van de Almeerse Scholen Groep. In een bestaande vleugel van de Helen Parkhurst Daltonschool komt vanaf april volgend jaar de nieuwe huisvesting van het service- en bestuursbureau, vlakbij de leerlingen waar het allemaal om draait. De vleugel, nu nog ingezet voor onderwijs, wordt vanaf casco omgebouwd tot een aantrekkelijke werkomgeving voor circa 100 medewerkers.
Deze week genoten we van een feestelijke start in de vorm van een workshop met de medewerkers. Tevreden met alle informatie die werd opgehaald, gaan we nu verder om het schetsontwerp voor de zomer te kunnen afronden.

StM-Zandkasteel-gebouw
StM-Zandkasteel-vide

10 | 22

een zandkasteel inrichten? let’s go! Het bijzondere monument Zandkasteel in Amsterdam Zuidoost wordt getransformeerd van een vrij gesloten, mysterieus ING hoofdkantoor naar een mixed-used gebouw, dat zich eindelijk na bijna 40 jaar aan het publiek onthult. In drie van de tien torens komt de nieuwe huisvesting van de Amsterdam International Community School (AICS), onderdeel van onderwijsstichting Esprit Scholen.
Na een selectie heeft de AICS studiomommersteeg gekozen voor het ontwerpen van de inrichting, vanzelfsprekend met respect voor het sterke DNA van het gebouw. Een DNA dat met zijn uitgesproken interieur perfect aansluit op de fantasiewereld van de AICS kinderen in de leeftijd van 4 tot 19 jaar.
We gaan samen nadenken over hoe alle ruimten gebruikt kunnen worden met inzet van her te gebruiken en nieuw meubilair. Verder zal er speciaal voor deze school diverse inrichting op maat ontworpen worden. Maar! begeleidt en coördineert het proces.
Voor studiomommersteeg een mooie maatschappelijke opgave in een uniek en fascinerend gebouw.

meer weten? Ga naar de project pagina.

10 | 22

hier doen we het voor Als je terugkomt met de fotograaf, is dat meteen een goed moment om te zien hoe het interieur erbij staat en te peilen of de gebruikers tevreden zijn. De cliënten van Cello, die nu alweer een aantal maanden gebruik maken van het Woon- en Dagcentrum, hoeven je dat niet te vertellen, want dat laten ze duidelijk zien. Kijk maar naar de nieuwe beelden!

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-Woon-en-Dagcentrum-opening

06 | 22

vrolijke sfeer bij opening Op een zonovergoten dag is het Woon- en Dagcentrum van Cello in Den Bosch geopend. Een groot feest met ballonnen en slingers, praatjes vol humor, live muziek en cliënten die onweerstaanbare hapjes uitserveerden. Er was een grote lach te zien op de gezichten van de cliënten, hun familie, medewerkers en allen die bij de bouw betrokken waren.
Als kers op de taart kregen de cliënten bovendien een nieuwe fiets aangeboden van de Stichting Vrienden van Cello.

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-AMA-Kindcentrum-De-Samenstroom-klein-gebouw

05 | 22

blije kinderen Er zijn op de website nieuwe beelden van het Kindcentrum De Samenstroom geplaatst. Hoe fijn is het om de clusters eindelijk in gebruik te zien!

zien? Ga naar de project pagina.

StM-Woon-en-Dagcentrum-tuinkamer-bijna-zover

11 | 21

bijna zover Er wordt volop (af)gebouwd aan het Woon- en Dagcentrum van Cello in Den Bosch. Professionele beelden van het resultaat volgen. Ook van deze tuinkamer, die als een proeflab werkt voor cliënten van de dagbesteding.

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-AMA-Kindcentrum-De-Samenstroom-eerste-schooldag

08 | 21

eerste schooldag Zo’n eerste schooldag voelt normaal toch een beetje als een jetlag… Maar nu is het anders want het spiksplinternieuwe Kindcentrum De Samenstroom is open! Geniet ervan, kinderen!

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-Woon-en-Dagcentrum-schets-print
StM-Woon-en-Dagcentrum-print-Silo
StM-Woon-en-Dagcentrum-print-Silo-schaal-1-1

03 | 21

botanica Blijven leren, bijvoorbeeld als je een visie presenteert en een (in een schets gephotoshopte) afbeelding laat zien als mogelijke print op de wand. Bedoeld als: ‘Zo’n botanische print lijkt me niet geschikt voor mensen met autisme. Jullie zijn als gebruikers nodig in het ontwerpproces om tot de juiste oplossingen te komen.’ Maar de gebruikers van het Woon- en Dagcentrum waren en zijn enthousiast, de print bleek zeer geschikt en is overeind gebleven.
Inmiddels heeft Silo Creative Agency een vertaling gemaakt van de afbeelding en deze gedigitaliseerd op grote schaal, zodat deze klaar is voor uitvoering.

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-AMA-Kindcentrum-De-Samenstroom-iso-speciaal-ontworpen-meubilair

03 | 21

produceren maar! De opdrachten zijn gegund aan de uitvoerende partij en leveranciers van het meubilair. Dus kan de inrichting van het Kindcentrum De Samenstroom in productie.
De speciaal voor dit kindcentrum ontworpen inrichting bestaat uit een serie modulaire, verrijdbare meubels. In de ruim opgezette clusters zorgen deze meubels voor rust, eenheid en flexibiliteit.

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-AMA-Kindcentrum-De-Samenstroom-bouw-cluster

02 | 21

veelbelovend Kindcentrum De Samenstroom in wording! Voor de zomervakantie gaat het meubilair erin, na de zomervakantie zijn de kinderen van Hellevoetsluis welkom. Complimenten aan de aannemer Cordeel Nederland en de architecten van De Zwarte Hond.

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-MetaForum-ICT-services

01 | 21

terug in eindhoven Na tien jaar weer actief in MetaForum van de TU Eindhoven! Verschillende afdelingen binnen de Faculteit Wiskunde & Informatica zijn toe aan een nieuwe inrichting. studiomommersteeg helpt daarbij door live (en veilig natuurlijk) samen te werken met de gebruikers. Een efficiënte manier om tot oplossingen te komen!

StM-Jeugdzorg-Antonius-historische-afbeelding-gebouw

11 | 20

aan de bosrand studiomommersteeg heeft door Bouwadviesbureau Oostelbos Van den Berg een nieuw zorgproject toebedeeld gekregen: de renovatie van een prachtig koloniehuis gelegen tegen de bosrand in Castricum. Het gaat om een voormalig kindertehuis uit 1930 met een sfeervol monumentaal hart, waarin Horizon Jeugdzorg werkt aan de ontwikkeling en gedragsverandering van jongeren van 12 tot 18 jaar.
Het huis heeft ruimte voor één open en twee gesloten groepen van 9 jongeren, schoollokalen en een sportaccommodatie. Verder zijn er studio’s om de jongeren op hun weg naar zelfstandigheid te begeleiden.
Eind van het jaar is het ontwerp gereed en na besluit zal in 2021 de renovatie van start gaan.

StM-AMA-Kindcentrum-De-Samenstroom-render-gevel

07 | 20

“nieuws” Als je alweer ruim een jaar aan een opdracht werkt, dan is het extra feestelijk om er over te berichten. studiomommersteeg en AM_A Andrea Möhn Architects hebben een jaar geleden de opdracht verworven voor de losse, deels speciaal ontworpen inrichting van Kindcentrum De Samenstroom in Hellevoetsluis. Het gaat om een stoer gebouw, ontworpen door De Zwarte Hond, waarin onder meer een gefuseerde school en een kinderopvangorganisatie een plek zullen krijgen.
Na vele workshops en overleggen met de gebruikers is het ontwerp inmiddels afgerond en goedgekeurd en kan het meubilair na de zomervakantie in de markt worden uitgezet. En de bouw is al begonnen!

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-Woon-en-Dagcentrum-schets-proeflokaal-vanuit-keuken

03 | 20

definitief ontwerp afgerond Lees er alles over op de project pagina van het Woon- en Dagcentrum!

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-Kantoor-De-Binckhorst-opening-voorproefje

11 | 19

in gebruik genomen Onder veel belangstelling en onder het genot van gezonde producten uit de nieuwe keuken is het Kantoor De Binckhorst geopend en direct in gebruik genomen. Een smakelijk voorproefje van de ontmoetingsruimte!
Medewerkers en cliënten van Cello, van harte gefeliciteerd!

meer weten? Ga naar de project pagina.
beeldmateriaal Fotografie Tessy

StM-Cello-Kantoorgebouw-De-Binckhorst-sneak-peak

11 | 19

sneak peek Bijna is het zover en zal het Kantoor De Binckhorst haar deuren feestelijk openen. Het gebouw maakt deel uit van het terrein van Cello in Rosmalen, waarvan zowel het exterieur (door KOW Architecten) als het interieur volledig werd gerenoveerd. Nu een sneak peek, maar binnenkort volgen meer foto’s.

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-De-Schalm-workshop

06 | 19

aftrap woon- en dagcentrum Deze week zijn we samen met de gebruikers gestart met het bepalen van een aanzet voor de sfeer van de dagbesteding en woonafdelingen van het nieuwe centrum in Den Bosch. De verschillende collages die gemaakt werden, laten zien dat de eenheid binnen het gebouw kan worden bewaard. Een fijn begin dat inspireert voor het vervolg!

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-Dorp-Stad-en-Land-losse-inrichting-ontvangstruimte
StM-Dorp-Stad-en-Land-losse-inrichting-werkruimte

05 | 19

definitief ontwerp afgerond Het ontwerp van de kantoorruimte van Dorp, Stad en Land in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam ligt inmiddels bij de uitvoerende partijen.
Omdat de nieuwe Omgevingswet nu nog onzekere gevolgen kan hebben in de zin van uitbreiding of juist inkrimping van het personeelsbestand, is besloten om de ruimte in dit stadium zonder grote bouwkundige aanpassingen geschikt te maken voor de toekomst. Met nieuwe afwerkingen, vaste kasten en losse inrichting zal Dorp, Stad en Land een volledig nieuwe indruk geven aan medewerkers en bezoekers.

StM-AM-A-Wooden-Forest

03 | 19

kruisbestuiving Het gebouw ‘Wooden Forest’, gelegen op een prachtig landgoed in Nieuwveen, is recentelijk in gebruik genomen: het biedt een centrale voorziening voor diagnose, behandeling en zorg aan cliënten van zorginstelling Ipse de Bruggen.
AM_A Andrea Möhn Architects in Rotterdam is verantwoordelijk voor de architectuur en het interieur van de frisse renovatie en transformatie die het gebouw de afgelopen twee jaar heeft ondergaan. Ipse de Bruggen heeft studiomommersteeg bij dit project betrokken door de rol van criticaster met betrekking tot het interieur toe te bedelen. Deze prille samenwerking met Andrea heeft ertoe geleid dat ons contact sindsdien steeds intensiever is geworden: we adviseren, of anders gezegd kruisbestuiven elkaar graag en vaak als ondernemers en ontwerpers.

beeldmateriaal Herman Zonderland

StM-Kantoorgebouw-De-Binckhorst-losse-inrichting

02 | 19

groen licht Alle aanbiedingen voor de vaste en losse inrichting van Kantoor De Binckhorst zijn binnen budget en partijen zijn geselecteerd. Nu bouwen maar!

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-De-Schalm-schets-concept
StM-Woon-en-Dagcentrum-schets-proeflokaal
StM-Woon-en-Dagcentrum-schets-gang-wonen

02 | 19

a touch of light pastels En dat precies op de 2de verjaardag van studiomommersteeg: gepresenteerd en geselecteerd voor een nieuw project!
Samen met Cello en haar cliënten werkt studiomommersteeg de komende periode aan het interieur van het nieuwe tweelaagse Woon- en Dagcentrum in Den Bosch. Hier komen cliënten te wonen met een verstandelijke beperking, die behoefte hebben aan een thuisgevoel, veiligheid en rust. Aan de binnenkant van de solide bakstenen gevel met afgeronde hoeken, die oogt als een veilige omarming van de cliëntengroep, krijgt het interieur een licht en zacht karakter. Gebouw en interieur spelen zichtbaar en voelbaar in op wat de cliënten nodig hebben. Architect van de nieuwbouw is Comzone Architect.

meer weten? Ga naar de project pagina.

StM-PM-losse-inrichting

01 | 19

licht versus donker studiomommersteeg heeft met the ArchiTech Company samengewerkt aan het interieur van het nieuwe kantoor van PM² bouwadviseurs in IJsselstein. Nu opdrachtgever, maar een aantal jaren geleden maakten we samen deel uit van het bouwteam van het Victor J. Koningsbergergebouw van de Universiteit Utrecht. Een aangename herhaling van zetten, zij het dit keer voor een wat kleiner project, dat in een efficiënt proces met evenveel plezier is ontworpen.
PM² bouwadviseurs begeleidt bouwprocessen van met name laboratoriumgebouwen. Binnen hun kantoor wordt hard gewerkt, maar ook informeel samengewerkt in de lounge of bijvoorbeeld aan weerszijden van de voetbaltafel. Het kan allemaal in het contrastrijke interieur, dat is ontworpen met een lichte formele helft met werkplekken en vergaderruimte en een wat meer donkere informele helft met lunch-, lounge- en ontspanningsplekken. Een interieur met een bedoelde gespleten persoonlijkheid.

Kantoorgebouw-De-Binckhorst-gebouw

08 | 18

meer werk in het kantoor de binckhorst Cello heeft studiomommersteeg gevraagd een interieurontwerp te maken voor alle overlegruimtes en flexwerkplekken, die verspreid in het gebouw aanwezig zijn. Een en ander moet aansluiten op het werkcafé waarvan het definitief ontwerp inmiddels afgerond is.

meer weten? Ga naar de project pagina.

Dorp-Stad-en-Land-gebouw

08 | 18

terug in het groot handelsgebouw Stichting Dorp, Stad en Land adviseert gemeenten op het gebied van ruimtelijke kwaliteit en erfgoed. Al sinds 25 jaar houdt Dorp, Stad en Land kantoor in het iconische Groot Handelsgebouw in Rotterdam. studiomommersteeg gaat aan de slag om de huidige kantoorruimte aan te passen aan de eisen van deze tijd.
De opdracht voelt een beetje als een thuiswedstrijd, omdat ik in 2016 in dienst van Kraaijvanger Architects werkte aan de kantooromgeving van het Amerikaanse CIC, dat elders in het Groot Handelsgebouw gevestigd is.

Kantoorgebouw-De-Binckhorst-plattegrond

05 | 18

goedgekeurd! Gisteren zijn de gebruikers van het Kantoor De Binckhorst met een VR-bril op de neus gaan lopen door het gebouw. Het model is gemaakt door KOW. Er is met veel enthousiasme op gereageerd en daarmee is het definitief ontwerp goedgekeurd.

meer weten? Ga naar de project pagina.

website-Studio-Mommersteeg

02 | 18

feest! studiomommersteeg bestaat precies één jaar. Daarom is de website vanaf dit moment online. Fijn dat je deze gevonden hebt!

Hoofdgebouw-Cello-schets-interieur

12 | 17

cello kiest opnieuw voor studiomommersteeg studiomommersteeg mag alsnog aan de slag met het Kantoor De Binckhorst van Cello in Rosmalen.
Zeven maanden geleden tweede geworden bij de architectenselectie, waar KOW als winnaar uit de bus is gekomen. Terwijl KOW druk bezig is met het ontwerp van het gebouw, zal ik de komende tijd werken aan het ontwerp van het entreegebied met servicepunt, ontmoetingsruimte en werkcafé.
Na het Medisch Centrum, dat qua ontwerp is afgerond, is dit een vervolgopdracht van Cello. Het Kantoor De Binckhorst staat net als het Medisch Centrum op het terrein De Binckhorst in Rosmalen.

Medisch-Centrum-materiaalbord

10 | 17

stop de tijd! Een geweldig laatste overleg gehad met de gebruikers van het Medisch Centrum van Cello in Rosmalen. Alle ontwerpbeslissingen zijn nu genomen. Op naar de bouw!

meer weten? Ga naar de project pagina.

FitForMe-voorstel-losse-inrichting

05 | 17

definitief ontwerp gepresenteerd Vanaf het prille begin van studiomommersteeg bestaat er een fijne samenwerking met iL Project in Amsterdam, specialist in het ontwerpen, bouwen en inrichten van kantoorruimtes.
Er is de laatste maanden gewerkt aan het interieurontwerp van de nieuwe werkomgeving van FitForMe, een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in voedingssupplementen en een hele prettige opdrachtgever.
FitForMe verhuist in september van een klassiek pand aan de Heemraadsingel naar First Rotterdam, pal naast Rotterdam CS. Kort geleden is het definitief ontwerp aan het ontwerpteam binnen FitForMe gepresenteerd. Aansluitend werden alle niets vermoedende 
medewerkers al wandelend meegenomen naar de nieuwe, nu nog lege locatie op 18 hoog om daar het glas te heffen. Na deze heerlijke dag zijn we inmiddels alweer druk bezig met de realisatie van het ontwerp.

meer weten? Ga naar de project pagina.

Medisch-Centrum-workshop

05 | 17

gebruikers aan zet Deze week een inspirerende workshop gehad met de gebruikers van het Medisch Centrum in Rosmalen. De kop van het project is eraf!

meer weten? Ga naar de project pagina.

Medisch-Centrum-concept

04 | 17

nieuwe opdracht van cello Goed nieuws voor studiomommersteeg: kort geleden ben ik door zorginstelling Cello in Rosmalen uitgenodigd om mee te doen aan een selectie voor interieurarchitecten.
Met veel plezier hieraan gewerkt, visie gepresenteerd en de selectie gewonnen! Dit betekent dat ik de komende tijd werk aan een nieuw interieur voor het Medisch Centrum in Rosmalen. We streven naar een comfortabel en transparant gebouw waarbij functionaliteit en privacy hoog in het vaandel staan. Architect Jannis Cappon haakt aan voor de nieuwe entree van het gebouw. Volgende week al gaan we samen met de gebruikers, veelal gedragskundigen, van start.

meer weten? Ga naar de project pagina.

CIDB-impressie-gang-langs-gevel

02 | 17

van start met allereerste opdracht Een feestelijk moment: studiomommersteeg is begonnen aan zijn allereerste opdracht!
Op één van de vele zorglocaties van Stichting Ipse de Bruggen wordt een CIDB (Centrum voor Integrale Diagnostiek en Behandeling) gerenoveerd en uitgebreid. studiomommersteeg begeleidt Andrea Möhn van Möhn+Bouman architecten met het interieurontwerp van dit behandelcentrum voor mensen met een beperking. Gezien mijn werkervaring passen projecten in de zorgsector goed bij studiomommersteeg. 

Kamer-van-Koophandel

02 | 17

naar de kamer van koophandel Studeren, wereldreis, werken, huis bouwen, werken en nu… zelfstandig ondernemen. studiomommersteeg is vanaf vandaag een feit.
Ruim 20 jaar heb ik als interieurarchitect bij drie grote Rotterdamse architectenbureaus gewerkt. Zij hebben mij alle kansen gegeven om me te ontwikkelen tot de interieurarchitect die ik nu ben. Ik ga op eigen benen verder en daar heb ik ontzettend veel zin in. Zelfstandig én in inspirerende samenwerkingsverbanden. Ik hou je op de hoogte!

Ga naar de bovenkant