FitForMe-rendering-entree

FitForMe

scroll verder ↓

Kantooromgeving

1.000 minrichting

in opdracht van en in samenwerking met iL Project

FitForMe-klein-gebouw-First

FitForMe

Rotterdam, 2017

Gebouw FitForMe, een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in voedingssupplementen, is pas verhuisd van een klassiek pand aan de Heemraadsingel naar FIRST ROTTERDAM van de Architekten Cie, pal naast Rotterdam CS.

Interieur De 18de verdiepingsvloer is georganiseerd rondom een vaste kern; alle ramen zijn plafondhoog. Het belangrijkste kenmerk is het SPECTACULAIRE UITZICHT in alle richtingen over het centrum van Rotterdam. Er is gekozen voor een entree gericht op de ochtendzon met zicht op het Weena. Hoewel hier naast een ontvangstzit een tweetal overlegruimtes zijn gemaakt, is dit zicht nog altijd optimaal door een volledig transparante glaswand.
Voor de veelal jonge medewerkers van FitForMe is een ONTSPANNEN sfeer ontworpen. Direct bij binnenkomst gaat de aandacht in de richting van de zonnige zuidzijde waar een KLEURRIJKE ONTMOETINGSPLEK gesitueerd is. De donkerblauwe kernwand met vaste kasten vormt een TERUGHOUDENDE ACHTERGROND voor de werkzaamheden. Open kantoren wisselen zich af met gesloten plekken, die zo een geluidsbarrière vormen. Op iedere hoek is een staand overlegplek gemaakt. In de ontmoetingsruimte is dit meubel een goed gefaciliteerde pantry. Verder zijn alle wanden beschrijfbaar en zijn de kernkastwanden voorzien van GLIMMENDE NISJES waar producten gepresenteerd kunnen worden.
Alle toegepaste kleuren zijn bewust niet een letterlijke vertaling van het logo, maar passen wel bij de huisstijl van FitForMe.

FitForMe-vogelvlucht-zijde-ontmoetingsruimte-crop
FitForMe-ontmoetingsruimte

Projectinformatie

Project FitForMe
Locatie Rotterdam
Periode 2017
Project copyright iL Project, Amsterdam
Opdrachtgever FitForMe, Rotterdam
Kenmerken kantoor, inrichting
Oppervlakte 1.000 m²
Beeldmateriaal iL Project, RenderSupply
Meer weten? vraag de project pdf aan