Hetty-Mommersteeg

contact

bel Hetty
06 11 88 92 97

mail naar
info@studiomommersteeg.nl

stuur naar
studiomommersteeg
Statenweg 45A
3039 HC Rotterdam

Met ziel en zaligheid maak ik interieurs als een cadeau voor mensen.

Kloppend, prettig, verrassend, een rustige achtergrond.

Interieurs om graag in te zijn. Vele jaren lang.

studio

social architecture studiomommersteeg is een Rotterdamse ontwerpstudio voor interieurarchitectuur, opgericht in 2017 door Hetty Mommersteeg.
Vanwege Hetty’s werkervaring en betrokkenheid passen projecten met een maatschappelijke relevantie goed bij studiomommersteeg. De studio werkt aan zorg- en onderwijsprojecten en bijbehorende kantooromgevingen.

het gaat niet om mij Hetty ontwerpt en adviseert ten dienste van een ander. Haar gereedschappen zijn een groot inlevend vermogen en een gedegen kennis over functionaliteit, materialen, kosten en technieken.
De gebruikers staan centraal; hun inbreng is nodig tijdens het ontwerpproces. Ze hebben de regie en houden die. Na ingebruikname zullen ze zich hun plek eigen maken en dat is goed. Het interieur van hun gebouw is tenslotte geen kunst, maar een gebruiksvoorwerp.

van alle markten thuis Van kinds af aan is Hetty bezig met het maken van van alles. Ze deed haar opleiding aan de TU Delft, waar ze de propedeuse Bouwkunde haalde en vervolgens Industrieel Ontwerpen studeerde. De schaal van gebouw tot en met product sprak haar het meeste aan en ze studeerde af op een interieurontwerp.
Binnen drie grote Rotterdamse architectenbureaus mocht Hetty ruim 20 jaar ervaring opdoen, waarna ze op eigen benen verder is gegaan. Haar werk omvat kleine renovaties tot interieurs van grote complexe gebouwen van allerlei aard. Sinds 2016 staat ze als interieurarchitect geregistreerd in het Architectenregister.

verder In haar vrije tijd fietst Hetty graag of trekt ze de bergen in. Als ze niet midden in de natuur is, gaat ze op zoek naar moderne kunst of een lekkere latte macchiato.

over koffie gesproken Wil je meer weten over studiomommersteeg, sta je open voor inspirerende samenwerkingen of heb je gewoon zin in koffie? Bel dan 06 11 88 92 97 of mail naar info@studiomommersteeg.nl.