Hetty-Mommersteeg

Contact Hetty Mommersteeg

Bel Hetty
06 11 88 92 97

Mail naar
info@studiomommersteeg.nl

Stuur naar
Studio Mommersteeg
Statenweg 45A
3039 HC Rotterdam

Met ziel en zaligheid maak ik interieurs als een cadeau voor de gebruikers.

Kloppend, prettig, verrassend, een rustige achtergrond.

Interieurs om graag in te zijn.

Vele jaren lang.

Over Studio Mommersteeg

Social architecture Begin 2017 heb ik Studio Mommersteeg opgericht. Ik werk momenteel aan diverse zorg- en onderwijsprojecten en kantooromgevingen. Projecten met een maatschappelijke relevantie passen goed bij me, heb ik in de loop van mijn loopbaan gemerkt. Nieuwe interieurs voor de zorg en het onderwijs zijn vaak erg nodig, wat het tot dankbaar en motiverend werk maakt.

Het gaat niet om mij Ik probeer zoveel mogelijk uit mijn eigen hoofd en in dat van anderen te komen, zodat ik kan helpen de leefomgeving te verbeteren. Mijn gereedschappen zijn een groot inlevend vermogen en een gedegen kennis over functionaliteit, materialen, kosten en technieken. Daarbij pleit ik voor een zo vroeg mogelijke betrokkenheid bij de projecten. Immers, zet je de gebruikers centraal, dan gaat je aandacht uit naar dat onderdeel van het gebouw dat je het meeste raakt, sterker nog, letterlijk aanraakt: het interieur van een gebouw.

Van alle markten thuis Ik zie mezelf als een ontwerper pur sang. Van kinds af aan ben ik bezig met het maken van van alles. Ik heb mijn opleiding gedaan aan de TU Delft, waar ik mijn propedeuse Bouwkunde haalde en vervolgens Industrieel Ontwerpen studeerde. De schaal van gebouw tot en met product sprak me het meeste aan en om die reden studeerde ik af op een interieur.
Binnen drie grote Rotterdamse architectenbureaus deed ik ruime ervaring op. Mijn complete werk omvat complexe, vaak multifunctionele gebouwen, uiteenlopende studieomgevingen in onderwijsgebouwen (zoals middelbaar en universitair onderwijs), kantooromgevingen, culturele instellingen en zorgprojecten (van psychiatrische instellingen tot ziekenhuizen). De verhouding tussen nieuwbouw en transformatie-/renovatieprojecten is hierbij vrijwel gelijk.
Eind 2016 haalde ik na 20 jaar werkervaring de titel Interieurarchitect bij het Architectenregister.

Koffie? Studio Mommersteeg werkt zelfstandig en in inspirerende samenwerkingsverbanden. Waar nodig wordt extra kracht ingehuurd.
Op deze website is een selectie van mijn projecten te zien, zelfstandig of in dienstverband ontworpen. Wil je meer weten over mijn werk, over Studio Mommersteeg of heb je zin in een kop koffie? Bel dan 06 11 88 92 97 of mail naar INFO@STUDIOMOMMERSTEEG.NL.