Hetty-Mommersteeg

Contact

Bel Hetty
06 11 88 92 97

Mail naar
info@studiomommersteeg.nl

Stuur naar
Studio Mommersteeg
Statenweg 45A
3039 HC Rotterdam

Met ziel en zaligheid maak ik interieurs als een cadeau voor mensen.

Kloppend, prettig, verrassend, een rustige achtergrond.

Interieurs om graag in te zijn. Vele jaren lang.

Studio

Social architecture Studio Mommersteeg is een Rotterdamse ontwerpstudio voor interieurarchitectuur, opgericht in 2017 door Hetty Mommersteeg. Studio Mommersteeg werkt momenteel aan diverse zorg-, onderwijs- en kantooromgevingen. Vanwege Hetty’s werkervaring en betrokkenheid passen projecten met een maatschappelijke relevantie goed bij Studio Mommersteeg.

Het gaat niet om mij Hetty probeert zoveel mogelijk uit haar eigen hoofd en in dat van anderen te komen, zodat ze kan helpen de leefomgeving te verbeteren. Haar gereedschappen zijn een groot inlevend vermogen en een gedegen kennis over functionaliteit, materialen, kosten en technieken. Daarbij pleit ze voor een zo vroeg mogelijke betrokkenheid bij de projecten. Immers, zet je de gebruikers centraal, dan gaat je aandacht uit naar dat onderdeel van het gebouw dat je het meeste raakt, sterker nog, letterlijk aanraakt: het interieur van een gebouw.

Van alle markten thuis Van kinds af aan is Hetty bezig met het maken van van alles. Ze deed haar opleiding aan de TU Delft, waar ze de propedeuse Bouwkunde haalde en vervolgens Industrieel Ontwerpen studeerde. De schaal van gebouw tot en met product sprak haar het meeste aan en om die reden studeerde ze af op een interieur.
Binnen drie grote Rotterdamse architectenbureaus deed Hetty ruim 20 jaar ervaring op. Haar werk omvat complexe, vaak multifunctionele gebouwen, uiteenlopende studieomgevingen in onderwijsgebouwen, kantooromgevingen, culturele instellingen en zorgprojecten van allerlei aard.
Sinds 2016 staat ze geregistreerd in het Architectenregister.

Koffie? Studio Mommersteeg werkt zelfstandig en in inspirerende samenwerkingsverbanden. Waar nodig wordt extra kracht ingehuurd.
Wil je meer weten over Studio Mommersteeg of heb je zin in een kop koffie? Bel dan 06 11 88 92 97 of mail naar INFO@STUDIOMOMMERSTEEG.NL.